Беневенто : Матчи

Страна : Италия
Город : Беневенто
Стадион : Чиро Вигорито
Вместимость : 12847
14.08.2021 ITAC Беневенто 2:1 СПАЛ
15.12.2021 ITAC Фиорентина 2:1 Беневенто